Avisering av gemensam el

Som vi informerat om har nu gemensam el införts. Avin för dina elkostnader i januari kommer tillsammans med månadsavgiften i april.

I samband med att du får avi i april för medlemsavgiften till Brf Sandvik kommer det också finnas med en rad som visar hur mycket el din bostadsrätt har förbrukat i januari och hur mycket du ska betala för detta. Därefter aviseras elkostnaden månadsvis, men med fördröjning på ett kvartal, och du betalar i förhållande till din lägenhets förbrukning.

För att underlätta för dig som boende att hålla koll på din elförbrukning finns tjänsten Panorama Home som du når via internet. Gå in på www.infometric.se och klicka på Panorama Home. Inloggningsuppgifter får du från vår förvaltare HSB Stockholm. Dessa kommer att skickas ut till dig via e-post om dina e-postuppgifter finns i portalen på Mitt HSB. Om du inte har registrerat e-post i portalen på Mitt HSB kommer ett brev att skickas till din folkbokföringsadress.

Vinternumret av Minnebergsbladet

Nu är det nya numret av samfällighetens nyhetsbrev Minnebergsbladet på väg ut och delas snart ut i pappersform i din brevlåda eller postbox. Du kan också läsa det digitalt nedan.

I vinternumret kan du bland annat läsa om:

  • Tips för en säker jul och nyår
  • Grannkvällar i Minneberg med mat och tema från 2022
  • Reparation av garagen P1 och P2
  • Så funkar Minneberg: Dags för förskola?
  • Hållbart i Minneberg: Bra inomhusklimat för trivsel, hälsa och miljö
  • Information från din Brf

    Klicka på bilden nedan för att läsa nyhetsbrevet

Testa din brandvarnare!

Nu i adventstider tänds extra många levande ljus och då är det bra att testa sin brandvarnare

Det är lägenhetsinnehavaren som ansvarar för att det finns en fungerande brandvarnare i lägenheten. Nu i december tänds det extra många levande ljus så kom ihåg att testa din brandvarnare i lägenheten!