Grannkväll med Brf Sandvik 11 september 2022

Välkomna söndagen den 11 september klockan 16:30-20:00 i lokalen Båtviken till en en första kväll av information från styrelsen och trevlig samvaro bland grannar i Brf Sandvik. Anmälan senast 7 september. Styrelsen har planerat tre sådana tillfällen fram till kommande stämma våren 2023.

Anmälan senast 7 september

För att vi ska kunna beställa mat ber vi att du anmäler deltagande och anger hur många ni är som kommer från ert hushåll.

Mejla till karolina.hedlund@brfsandvik.se och ange: grannkväll, namn, lägenhetsnummer (det som står på din ytterdörr) och antal som kommer.

Vad händer på grannkvällen?

Vi bjuder på mat och dryck och vi hoppas att vi kommer få en trevlig stund tillsammans. Vi inleder med en kort presentation av nya styrelsen och lite information om aktuella frågor. Självklart är det också ett tillfälle att föra fram frågor och funderingar till styrelsen. Vi kommer också att få höra lite om valberedningens arbete i föreningen.

Hissrenovering 2022-2023

Nu sätter Brf Sandvik igång att renovera hissarna i föreningen. Först ut blir hissarna i port 110 och 116 som åtgärdas i höst. I 110an startar renovering vecka 46 och i port 116 är starten vecka 49. Resten sker efter årsskiftet.

Nu renoveras hissarna

Hissen kommer under renoveringen att stå helt stilla i fyra dagar. Planerad tids-åtgång per hiss är två till tre veckor. Hissrenoveringen utförs av Hissen AB som upphandlats av Brf Sandvik. Du kommer också att få en avisering från Hissen AB i din postbox med mer info i god tid innan renoveringen startar i just ditt trapphus.

Tidsplan

Port 110 startar vecka 46, 2022
Port 116 startar vecka 49, 2022
Port 112 startar vecka 2, 2023
Port 114 startar vecka 4, 2023
Port 104-108 startar vecka 6, 2023.

Att tänka på inför hissrenoveringen

– Om du har funktionshinder och under renovering behöver hitta en lösning, kontakta vår förvaltare Olivia Fredriksson via HSB kund- och medlemsservice som du når på telefon 010-442 11 00 eller mejl service.stockholm@hsb.se.

– Ta hänsyn till när din hiss ska renoveras inför planering av flytt, renovering i lägenheten och annat där du har stort behov av hissen.

Frågor eller synpunkter?

Har du några frågor eller funderingar kring renoveringen, kontakta styrelsen på info@brfsandvik.se.

Avisering av gemensam el

Som vi informerat om har nu gemensam el införts. Avin för dina elkostnader i januari kommer tillsammans med månadsavgiften i april.

I samband med att du får avi i april för medlemsavgiften till Brf Sandvik kommer det också finnas med en rad som visar hur mycket el din bostadsrätt har förbrukat i januari och hur mycket du ska betala för detta. Därefter aviseras elkostnaden månadsvis, men med fördröjning på ett kvartal, och du betalar i förhållande till din lägenhets förbrukning.

För att underlätta för dig som boende att hålla koll på din elförbrukning finns tjänsten Panorama Home som du når via internet. Gå in på www.infometric.se och klicka på Panorama Home. Inloggningsuppgifter får du från vår förvaltare HSB Stockholm. Dessa kommer att skickas ut till dig via e-post om dina e-postuppgifter finns i portalen på Mitt HSB. Om du inte har registrerat e-post i portalen på Mitt HSB kommer ett brev att skickas till din folkbokföringsadress.